Plat zamestnanca bude zohľadňovať zákon 553/2003 Z. z. a Nariadenie vlády Slovenskej republiky č. 220/2022 Z. z., ktorými sa ustanovujú zvýšené stupnice platových taríf zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme.
Príležitosť pre ľudí z Ukrajiny
áno
Požiadavky na uchádzača
Znalosť práce s PC
nevyžaduje sa
Vzdelanie
Základné vzdelanie, stredoškolské vzdelanie bez maturity v oblasti gastronómie a potravinárstva, stredoškolské s maturitou - gastronómia a potravinárstvo.
Požadované schopnosti a osobnostné predpoklady:
dôslednosť, zodpovednosť, spoľahlivosť, schopnosť tímovej práce
Popis pracovnej pozície:
- spolupráca pri príprave jedál podľa pokynov hlavnej kuchárky ,
- obsluha jednoduchých a viacúčelových veľkokapacitných
kuchynských zariadení
- pomocné práce v školskej jedálni
Požadované doklady k žiadosti:
- písomná žiadosť o prijatie do zamestnania na danú pracovnú
pozíciu
- životopis
- vysvedčenie, výučný list
- osvedčenie o odbornej spôsobilosti na vykonávanie
epidemiologicky závažnej činnosti pri výrobe, manipulácii a
uvádzaní do obehu potravín a pokrmov (skúšky sa dajú
absolvovať do 3 mesiacov od nástupu do pracovného pomeru na
RÚVZ),
- písomný súhlas so spracovaním osobných údajov za účelom
pracovného pohovoru v súlade s ustanovením zákona č.18/2018
Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.
Ďalšie požiadavky
Požadované vyššie uvedené doklady poslať na mailovú adresu [email protected]
Vybraných uchádzačov pozveme telefonicky na pracovný pohovor, ktorý sa bude konať na prelome mesiacov máj - jún.