Plat zamestnanca bude zohľadňovať zákon 553/2003 Z. z. a Nariadenie vlády Slovenskej republiky č. 220/2022 Z. z., ktorými sa ustanovujú zvýšené stupnice platových taríf zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme.
Príležitosť pre ľudí z Ukrajiny
nie
Požiadavky na uchádzača
Vzdelanie
• minimálne úplné stredné odborné vzdelanie s maturitou v oblasti potravinárstva a spoločného stravovania, stredná hotelová škola, stredná priemyselná škola potravinárska
• odborná spôsobilosť pre vykonávanie epidemiologicky závažných činností pre prácu s potravinami
Ďalšie požiadavky
Ďalšie požadavky a predpoklady:
• znalosť hygienických predpisov a požiadaviek vrátane HACCP
• dodržiavanie štandardov kvality
• komunikatívnosť, zodpovednosť, precíznosť, flexibilita
• schopnosť organizovať a efektívne plánovať prácu
• prax v zariadení školského stravovania výhodou