Plat zamestnanca bude zohľadňovať zákon 553/2003 Z. z. a Nariadenie vlády Slovenskej republiky č. 220/2022 Z. z., ktorými sa ustanovujú zvýšené stupnice platových taríf zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme.
Príležitosť pre ľudí z Ukrajiny
nie
Požiadavky na uchádzača
Vzdelanie
základné vzdelanie
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
Ďalšie požiadavky
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:
- pomáha pri uskladňovaní a vyskladňovaní potravín do kuchyne
- vykonáva hrubú prípravu ovocia, zeleniny a iných potravín
- vypomáha pri výrobe i výdaji jednoduchých jedál
- vykonáva umývanie riadu
- obsluhuje a čistí chladiace i veľké kuchynské zariadenia
- pri výrobe jedál dbá na dodržiavanie hygienických zásad, udržiava čistotu a hygienu v stravovacej prevádzke
Osobnostné predpoklady a zručnosnosti:
komunikatívnosť, spoľahlivosť, precíznosť, presnosť, čistotnosť, sebaovládanie,