Plat zamestnanca bude zohľadňovať zákon 553/2003 Z. z. a Nariadenie vlády Slovenskej republiky č. 220/2022 Z. z., ktorými sa ustanovujú zvýšené stupnice platových taríf zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme.
Príležitosť pre ľudí z Ukrajiny
nie
Požiadavky na uchádzača
Znalosť práce s PC
Počítačové znalosti v programoch Word, Excel
Vzdelanie
- vzdelanie ekonomického zamerania výhodou,
- úplné stredné odborné vzdelanie so zameraním na oblasť stravovania, napr. hotelová akadémia, škola spoločného stravovania, výučný list v odbore kuchár, resp. skúška z technológie výroby jedál a náuky o výžive
Ďalšie požiadavky
Odborná prax výhodou. Platný zdravotný preukaz pracovníka v potravinárstve, hygienické minimum - overenie odbornej spôsobilosti. Znalosť legislatívy platnej pre oblasť stravovania v ŠJ. Znalosť ekonomickej agendy ŠJ - normovanie, objednávky, faktúry. Bezúhonnosť, zdravotná spôsobilosť, samostatnosť, zodpovednosť, spoľahlivosť, flexibilita.