Plat zamestnanca bude zohľadňovať zákon 553/2003 Z. z. a Nariadenie vlády Slovenskej republiky č. 220/2022 Z. z., ktorými sa ustanovujú zvýšené stupnice platových taríf zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme.
Príležitosť pre ľudí z Ukrajiny
nie
Požiadavky na uchádzača
Znalosť práce s PC
Word, Excel, internet, Edupage, ASC agenda
Vzdelanie
vzdelania ekonomického zamerania, úplné stredné odborné vzdelanie so zameraním na oblasť stravovania – napr. hotelová akadémia, škola spoločného stravovania, výučný list v odbore kuchár, resp. skúška z technológie výroby jedál a náuky o výžive
Ďalšie požiadavky
platný zdravotný preukaz pracovníka v potravinárstve,
hygienické minimum - overenie odbornej spôsobilosti,
znalosť legislatívy platnej pre oblasť stravovania v ŠJ (HCCP),
znalosť ekonomickej agendy ŠJ - normovanie, objednávky, faktúry
bezúhonnosť, zdravotná spôsobilosť, samostatnosť, zodpovednosť, spoľahlivosť, flexibilita,
-jedná sa o zastupovanie do konca školského roka