podľa základnej stupnice platových taríf zamestnancov pri výkone vo verejnom záujme v zmysle zákona 553/2003, Z. z. v 5. platovej triede, platový stupeň na základe počtu odpracovaných rokov odbornej praxe, príplatok vedúceho zamestnanca, osobný príplatok priznaný po 3 mesiacoch trvania pracovného pomeru
Príležitosť pre ľudí z Ukrajiny
nie
Požiadavky na uchádzača
Znalosť práce s PC
Word, Excel, internet, Edupage, ASC agenda
Vzdelanie
vzdelania ekonomického zamerania,
úplné stredné odborné vzdelanie so zameraním na oblasť stravovania – napr. hotelová akadémia, škola spoločného stravovania, výučný list v odbore kuchár, resp. skúška z technológie výroby jedál a náuky o výžive,
Ďalšie požiadavky
platný zdravotný preukaz pracovníka v potravinárstve,
hygienické minimum - overenie odbornej spôsobilosti,
znalosť legislatívy platnej pre oblasť stravovania v ŠJ (HCCP),
znalosť ekonomickej agendy ŠJ - normovanie, objednávky, faktúry