Plat zamestnanca bude zohľadňovať zákon 553/2003 Z. z. a Nariadenie vlády Slovenskej republiky č. 220/2022 Z. z., ktorými sa ustanovujú zvýšené stupnice platových taríf zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme.
Príležitosť pre ľudí z Ukrajiny
nie
Požiadavky na uchádzača
Vzdelanie
vyučený v odbore, úplné stredné odborné vzdelanie,
Ďalšie požiadavky
Náplň práce:
-Príprava pokrmov teplej a studenej kuchyne
-Výdaj hotových jedál a starostlivosť o vkusné a hygienické podávanie jedál žiakom a zamestnancom školy v školskej jedálni
-Dodržiavanie technologických postupov pri príprave pokrmov, starostlivosť o kvalitu, chuť a neškodnosť pripravovaných jedál
-Dodržiavanie správnej hmotnosti porcií, zodpovednosť za kvalitu a kvantitu prevzatého tovaru a potravín
-Zapisovanie a odkladanie vzoriek jedál podľa platnej legislatívy
-Dodržiavanie hygienických a bezpečnostných predpisov
-Podieľanie sa na zostavovaní jedálneho lístka
-Dodržiavanie predpisov HACCP a osobnej hygieny
Zoznam požadovaných dokladov: žiadosť, profesijný životopis, doklady o dosiahnutom vzdelaní, prehľad praxe, hygienické osvedčenie pri práci s potravinami, zdravotný preukaz a súhlas na spracovanie osobných údajov v zmysle zákona o ochrane osobných údajov zasielajte na adresu školy.
Osobnostné predpoklady: plná odborná kvalifikácia v okruhu stravovania
Iné požiadavky: bezúhonnosť, zručnosť, flexibilita, zdravotná spôsobilosť na prácu, ktorá má byť vykonávaná